U bent hier: . Over De Zetel

Over De Zetel

Over De Zetel

Over De Zetel

Zitmeubelfabriek de Zetel is een vierde generatie familiebedrijf, gespecialiseerd in de productie van houten stoelen en tafels. Reeds meer dan 90 jaar lang bewijzen wij dagelijks onze passie voor houten stoelen en wat in 1923 begon als een klein meubelbedrijf, is nu uitgegroeid tot een internationale stoelenfabrikant bruisend van energie.

Ons bedrijf staat voor vakmanschap en traditie en is tegelijkertijd vooruitstrevend en innovatief. Sinds jaar en dag is Zitmeubelfabriek De Zetel NV dan ook een betrouwbare leverancier binnen de meubelindustrie.

De laatste jaren hebben wij als bedrijf ontzettend veel geïnvesteerd in een duurzaam productieproces. Naast toeleverancier van Europese meubelfabrikanten is de Zetel ook actief op de projectmarkt voor de zorgsector en de horeca. Om perfect in te spelen op de specifieke eisen van iedere doelgroep, ontwikkelt De Zetel 4 collecties: Z-Creations, Z-Comfort, Z-Classics en Z-Church.

Onze stoelencollecties zijn uitgevoerd in kwalitatief beuken- of eikenhout en vervaardigd met de grootste precisie, met als resultaat een meubel waarvan jarenlang en naar volle tevredenheid gebruik kan worden gemaakt.

 

 

Van A tot Z

De Zetel Ardooie

“Houten stoelen die een leven lang meegaan”
De Zetel- anders dan de naam doet vermoeden-is gespecialiseerd in het creëren van massieve houten stoelen. Geert Behaegel staat vandaag aan het hoofd van dit familiebedrijf dat ervoor zorgt dat men nog steeds comfortabel zit op puur vakmanschap.

De Zetel - Geschiedenis

De Zetel begon ooit in 1923 als kleine meubelfabrikant. Het familiebedrijf wordt vandaag geleid door Geert Behaegel en de volgende generatie staat reeds klaar om de zitmeubelfabriek te leiden naar een volgende etappe in de familiegeschiedenis.

De Zetel - Vakmanschap

De Zetel staat voor vakmanschap met een eigentijds karakter. Niettegenstaande De Zetel voortdurend investeert in het machinepark, getuigt ieder afgewerkt product van een knap staaltje vakmanschap.

De Zetel - Duurzaamheid

Duurzaamheid zit in het volledige DNA van De Zetel. Het familiebedrijf en zijn 80 werknemers zien duurzaamheid niet als een trend, maar als een randvoorwaarde voor succes en maatschappelijke acceptatie.

De Zetel productieproces

Alles begint bij de aankoop van kwalitatieve grondstoffen. Enkel de beste houtsoorten worden aangekocht en worden intern nogmaals gecontroleerd op de goede kwaliteit.