U bent hier: Home

Home


DE ZETEL

Zitmeubelfabriek De Zetel is een vierde generatie familiebedrijf, gespecialiseerd in de productie van houten stoelen en tafels. Reeds meer dan 85 jaar lang bewijzen wij dagelijks onze passie voor houten stoelen.

Meer over ons >

Z-Collecties

Z-Creations
Feel-good chairs

Z-Creations is de divisie binnen De Zetel die zich toelegt op de creatie van stoelen voor de horeca- en projectmarkt. Dit even bijzondere als veeleisende segment van de projectmarkt heeft baat bij het decennialange vakmanschap van het bedrijf. Z-...

Z-Care
Sit down and relax

Z-Care staat voor ergonomie en puur comfort en richt zich vooral naar verschillende zorginstellingen. Comfort kan bij De Zetel ook hip zijn. Zo ontwierp Axel Enthoven een lijn voor Z-Care die er zowel ‘trendy’ uitziet als heel gemakkelijk zit:...

Z-Classics
Sit and fit

Tijdloze modellen, of liever een reeks van een creatief talent en dit zowel voor de meubelmakers als projectinrichters. Z-Classics heeft het allemaal. Nieuwe ontwerpen worden steeds in overleg met een team van specialisten ontwikkeld.
Deze...

Z-Church
Thank God for seats

Deze collectie verwijst naar de oorsprong van De Zetel, namelijk kerkstoelen. Een uitgebreid assortiment biedt monumentale gebouwen de perfecte oplossing. Functioneel, up-to-date en ergonomisch.

 

Socializing

U bent uitgenodigd om de produktie entiteit van De Zetel en Z-Creations te bezoeken tijdens uw bezoek aan Interieur Kortrijk.

Bel ons op +32(0)51480950 of stuur een mail naar info@dezetel.be om uw afspraak vast te leggen.